Vergaderen

Update 28/10/2020

Om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, werden er verstrengde maatregelen opgelegd door de Vlaamse overheid. Ook in Mechelen gaan we de strijd tegen het virus aan. 

Consulteer voor je afreis steeds de maatregelen:

We hopen jullie snel terug te mogen verwelkomen. 

Let’s get back to business: klinkt als Mechelen!

Samenkomen met uw team of partners is productiever, fijner en in Mechelen verloopt dat volledig zorgeloos. Meet in Mechelen helpt u op weg naar de juiste locatie of activiteit. 

Mechelen biedt een breed scala aan originele vergaderplekken. Vergaderen met zicht op de Dijle, in het groen, in een designhotel of een trendy loft: Mechelen heeft het allemaal.

Samen tegen corona

Wegens corona-maatregelen, kan het standaard aantal personen per vergaderzaal niet worden gegarandeerd. De opdeling die u hieronder vindt, is gebaseerd op het maximum aantal deelnemers zonder beperkende corona-maatregelen. Contacteer Meet in Mechelen om de meest recente aantallen per vergaderruimte te kennen.

Mechelen: kies voor een totaalpakket

Mechelen is business én pleasure: ontdek culinair Mechelen in een van de gezellige restaurants of ontdek de stad tijdens een van deze verrassende teambuilding-activiteiten. Verleng het verblijf van u en uw gasten in een karaktervol hotel.

 

Vraag een gratis offerte aan bij Meet in Mechelen: maak gebruik van vrijblijvend en onafhankelijk advies.