Samen tegen Corona

Om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, werden er verstrengde maatregelen opgelegd door de Vlaamse overheid. Ook in Mechelen gaan we de strijd tegen het virus aan.

Voor de meest recente corona-maatregelen en richtlijnen verwijzen we u naar deze bronnen

  • Lokale maatregelen
  • Nationale maatregelen
  • Download hier een checklist die u en onze partners adviseert om in alle veiligheid samen te komen
  • Een interessante FAQ vindt u hier.
  • Met het COVID Event Risk Model kan u als organisator nagaan of een event voldoet aan de opgelegde maatregelen en aldus corona-proof is. Het model geeft ook tips om het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden. 

We hopen jullie snel terug te mogen verwelkomen.

Samen tegen corona

COVID19 schudt de wereld zoals we die kenden stevig door elkaar. We zullen nog een hele tijd met het virus moeten leven. 

Tegelijkertijd is er veel zin bij medewerkers en bedrijven om terug samen te komen. De dynamiek die ontstaat tijdens een ontmoeting kan heel moeilijk of zelfs niet worden gecreëerd tijdens een videocall.  

Op deze website ontdekt u het uitgebreide aanbod van Mechelen. Wegens corona-maatregelen kan het aanbod dat u terugvindt, afwijken van de reële mogelijkheden. Contacteer Meet in Mechelen gratis en vrijblijvend om het meest recente aanbod te kennen.

Meet in Mechelen en haar partners kijken ernaar uit u opnieuw te ontvangen!

Mechelen heeft het allemaal

Op zoek naar een verrassende bestemming voor een originele teambuilding, internationaal congres of unieke vergaderplek?

Kies Mechelen: de veelzijdigheid en charme van onze stad zullen u en uw groep verrassen en bekoren. 

Mechelen ligt in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Brussel en Antwerpen. De stad is eenvoudig bereikbaar met de trein, het vliegtuig en de auto. Vanuit het centrum staat u bovendien in een vingerknip in de groene rand. 

Uitstekend vergaderen of logeren met zicht op de Dijle, in het groen, tussen de dieren of in een voormalige brouwerij: veelzijdig Mechelen biedt het allemaal. Ontdek hier alle vergaderlocaties en hotels.  

Mechelen biedt naast business ook een uitgebreid aanbod aan pleasure. Trek voor, na of tijdens uw event de stad of stadsrand in voor unieke activiteiten. Laat u inspireren door deze teambuilding-activiteiten

Meet in Mechelen staat voor u klaar 

De organisatie van een corporate event, meeting, incentive, of internationaal congres vergt veel tijd.

Meet in Mechelen staat voor u klaar en matcht uw noden en wensen aan het Mechels aanbod. Medewerkers van Meet in Mechelen kennen de stad en haar omgeving door en door. Ze brengen u gratis en onafhankelijk in contact met Mechelse aanbieders die een meerwaarde betekenen voor uw event, meeting of incentive.

Maak gebruik van deze waardevolle kennisbron en vraag een gratis offerte aan.