meetinmechelen_websitebeelden-1.jpg

Samen tegen corona

COVID19 schudt de wereld zoals we die kenden stevig door elkaar. We zijn nog niet klaar tegen het virus.

Tegelijkertijd is er veel zin bij medewerkers en bedrijven om terug samen te komen. De dynamiek die ontstaat tijdens een ontmoeting is heel moeilijk of zelfs niet te creëren tijdens een videocall.  

Fysiek samenkomen kàn en màg, zolang het veilig en binnen de opgelegde regels verloopt.

In Mechelen hebben ondernemers stevig doorgewerkt om fysiek samenkomen veilig en zorgeloos te laten verlopen. Mechelen staat klaar om u en uw event op een zorgeloze en veilige manier te ontvangen.

De Mechelse partners beseffen dat de opgelegde veiligheidsmaatregelen key zijn om u te kunnen blijven ontvangen. Mechelen en haar ondernemers volgen de opgelegde maatregelen van de federale regering dan ook minutieus op. 

Op deze website ontdekt u het uitgebreide aanbod van Mechelen. Wegens corona-maatregelen kan het aanbod dat u terugvindt, afwijken van de reële mogelijkheden. Contacteer Meet in Mechelen gratis en vrijblijvend om het meest recente aanbod te kennen.

Meet in Mechelen en haar partners kijken ernaar uit u opnieuw te ontvangen!

 

Voor de meest recente maatregelen en richtlijnen verwijzen we u naar deze bronnen

  • Lokale maatregelen
  • Nationale maatregelen
  • Download hier een checklist die u en onze partners adviseert om in alle veiligheid samen te komen
  • Een interessante FAQ vindt u hier.
  • Met het COVID Event Risk Model kan u als organisator nagaan of een event voldoet aan de opgelegde maatregelen en aldus corona-proof is. Het model geeft ook tips om het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden.