mechelen-business-lamot-0023.jpg

Waarom Mechelen

Waarom Mechelen?

Bent u op zoek naar een verrassende bestemming voor een originele teambuilding, internationaal congres of unieke vergaderplek? Mechelen is gegarandeerd het einde van uw zoektocht. Vergaderen in het groen, met zicht op de Dijle, tussen de dieren of in een voormalige brouwerij, in onze veelzijdige stad kan het allemaal.

Naast een uitgebreid aanbod van bijzondere vergaderlocaties en hotels, kan u in onze stad ook terecht voor originele bezoeken en teambuildingactiviteiten. En dat alles op wandelafstand van elkaar! Trek voor, na of tijdens uw event de stad in voor een unieke activiteit, en laat u verrassen door de veelzijdigheid en charme van de stad.

Mechelen ligt in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Brussel en Antwerpen. Komt u met de trein, wagen of het vliegtuig? Mechelen is voor iedereen makkelijk bereikbaar. Ook in de stad zelf staat u in een vingerknip van het centrum in de groene rand. Mechelen is een stad op mensenmaat.

Waarom Meet in Mechelen?

De organisatie van een corporate event, meeting, incentive, of internationaal congres vraagt tijd en kennis. Tenzij u zich laat adviseren door de specialisten van Meet in Mechelen. Zij kennen de stad en haar omgeving door en door, en verlenen u advies op maat, helemaal gratis. Vraag hier uw gratis offerte aan.

Als objectieve vertegenwoordigers van de volledige stad, worden uw noden en plannen aan de juiste aanbieders gekoppeld. Met een grondige kennis van alle interessante locaties en aanbieders, wijzen onze specialisten u maar al te graag de weg door het uitgebreide Mechelse aanbod.

Neem hier contact met ons op.